Rengashotelli

Tuo renkaasi kausisäilytykseen!

Rengashotelli

Rengashotelli on loistava ratkaisu, jos haluat pitää renkaasi hyvässä kunnossa ja säilyttää ne turvallisesti pitkän aikaa. Rengashotelli tarjoaa suojan renkaillesi niin pölyltä, kosteudelta kuin auringonvalolta, mikä pidentää renkaiden käyttöikää ja takaa niiden tehokkaan toiminnan seuraavalla käyttökerralla.

Rengashotellissa renkaasi säilytetään optimaalisessa lämpötilassa, joka estää renkaiden kovettumisen tai kuivumisen. Tämä vähentää renkaiden kulumista ja takaa paremman pidon ja ajomukavuuden. Lisäksi rengashotellissa ammattitaitoiset henkilöt voivat tarkistaa renkaidesi kunnon ja tehdä tarvittavat huollot, kuten tasapainotuksen ja venttiilien vaihdon, jotta renkaasi ovat valmiina seuraavaan käyttökertaan.

Rengashotellin käyttö säästää myös tilaa kotona tai autotallissa, sillä renkaat vievät usein paljon tilaa. Rengashotellissa voit olla varma, että renkaasi säilytetään asianmukaisesti ja ne ovat valmiina käyttöön milloin tahansa.

Jos haluat pitää renkaasi hyvässä kunnossa ja säästää tilaa kotona, harkitse rengashotellin käyttöä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa, että renkaasi ovat aina valmiina seuraavaan käyttökertaan ja että ne ovat turvallisesti ja asianmukaisesti säilytettynä.

Henkilöauto

75€/kausi

Pakettiauto/SUV

85€/kausi

Hinta sisältää pesun, säilytyksen ja allevaihdon sekä vakuutuksen.

Raskaat renkaat

 

Säilöömme mahtuu myös isommatkin renkaat!

Kausi vaihtuu ja samoin renkaat

Sesonkiaikana on aina kiirettä, joten kannattaa varata aika renkaiden vaihtoon, jolloin saamme tehdä työt sinun ehdoillasi. 

Suomalainen verkkokauppamme, josta löydät kaikki renkaat henkilöautoihin, raskaaseen kalustoon, teollisuuteen ja maatalouteen. Tilaa renkaat kätevästi netistä!

× Kuinka voin auttaa?